ANKARA / MAMAK - Büyükelçi Nazım Belger İlkokulu

May

Okulumuzda Nisan ayında okul içi davranışlarda 'Ayın Öğrencisi'seçilen öğrencilerimiz.

Nis

Okulumuz 4/C sınıfı öğrencisi Munise Erva Ceylan Badminton müsabakalarında başarı göstererek ödül almıştır. Kendisini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Ulu  Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı'nın  104. yılında, egemenlik yolunda yürüyen cesur yüreklere minnet duygusuyla... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Nis

Kitap okuma yarışmasında il ve ilçede birinci olan 3/B ve 3/E sınıfı öğrencilerini okul müdürümüz Arif Erdoğan kutlayarak başarılarını ödüllendirdi.

Mrt

Kütüphaneler Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kahraman şehitlerimiz saygı ve rahmetle anıldı. Törende görev alan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimiz Hanife Çakır, Kayhan Yalçın, Banu Yıldız Bulut, Sıdıka Akyüz Aru, Makbule Uçkaç, Emine Ceylen ve Şükran Yalçın'a teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın kabulü çeşitli etkinliklerle kutlandı.Kurtuluş Şaveşı kadın ve erkekleri canlandırıldı.Milli marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy saygıyla anıldı.Törende görev alan öğrencilerimize ve öğretmenlerimiz Esra Türk, Selcen Çoimen ve Sıdıka Akyüz Aru'ya çok teşekkür ederiz.

Mrt

'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında deyimlerimizle ve atasözlerimizle ilgili resim çalışmalarımız.

Mrt

Okul müdürümüz Arif Erdoğan kadın öğretmenlerin ve kadın çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Mrt

'Deprem Haftası' kapsamında okulumuzda deprem anı ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Mrt

'Yetenek Paylaşımı Projesi' kapsamında öğrencilerimiz yeteneklerini sergilediler.