Ekm

Ankara'nın Başkent Oluşunun 98. Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından hazırlanan ""Okula Uyum Süreci" konulu veli bültenini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Öğretmenlerimiz, öğrenci ve velilerimize hazırladıkları etkinlik ve çalışmalar için teşekkür ederiz.

Nis

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÖZEL ve Şube Müdürümüz Sayın Şahsenem DÜZGÜN ile birlikte okumuzu ziyaret etti. Okul Müdürü Mehmet Tevfik BİNGÖL'den okul ile ilgili bilgiler aldı. Öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek eğitim öğretim ve yapılan faaliyetler ile ilgili incelemeler yaparak iyi temennilerle bulundu.

Mrt

Okulumuzun MEB denetim birimi tarafından denetimleri yapılarak OKULUM TEMİZ BELGESİ' ni almaya hak kazandık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 106. Yıldönümü Kutlama Programı öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 100. yıl dönümü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma günü okulumuzda yapılan çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Şbt

1 Mart 2021 tarihinde yüz yüze eğitimin sağlıklı, temiz ve hijyenik bir ortamda yapılabilmesi için okulumuz genelinde  Covid-19 salgınına karşı  önlemler kapsamında temizlik ve ilaçlama çalışmaları yapılarak, okulumuzun dezenfeksiyonu sağlandı.

Ock

11 Ocak Pazartesi saat 10.00'da okulumuzun bahçesinde bayrak töreni yapıldı ve İstiklal Marşımız okundu.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, yurdumuzun kurtarıcısı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 82. yılında bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Okulumuz Aile Birliği' nin 2020 - 2021 Eğitim öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı 30 Ekim 2020 Cuma günü saat: 14.00 da  Pandemi önlemlerine uygun olarak yapıldı. Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür edeiriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümü okulumuzda Pandemi şarlarına uygun olarak düzenlenen tören ile coşkuyla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize; katılımlarıyla bizi onurlandıran velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İŞKUR TYP kapsamında çalıştırılan Temizlik Elemanları ve Güvenlik görevlilerinin Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Kursu ve "Pandemi Dönemi Hijyen Eğitimi"  İSG Uzmanı İlçe Koordinatörü Erdal SARAÇ tarafından verildi.