Ock

Okulumuz 3/B ve 4/D Sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Nata Vega AVM sinemalarında film izlediler.

Ock

Okulumuz 4/B ve 4/C sınıfi öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Millet Kütüphanesi'ni ziyaret ettiler.

Ock

Okulumuz 4/B ve4/C sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Nata Vega AVM'de film izlediler.

Ock

Okulumuz 1/B, 3/C, 3/D, 3/E, 3/G ve 4/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Panıra AVM sinemalarında film izlediler.

Ara

'27 Aralık 1919 Atatürk'ün Ankara'ya Gelişi' okulumuzda büyük coşku ile kutlandı. Törende görev alan tüm öğrecilerimize ve öğretmenlerimiz Derya Önder Ulusoy ile Ertan Akbaş'a çok teşekkür ederiz.

Ara

ÇEDES projesi dahilinde okulumuz koridorlarında çocuk oyunları istasyonları oluşturduk. Okul İdaresi, Okul  Aile Birliği ,Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi, Değerler Kulübü Okulumuz öğretmenleri ve oyuncak bağışı yaparak,istsayonlarda görev alarak katkı sunan öğrencilerimizin destekleriyle  çocuklarımızın  değerlerimizi öğrenmelerine katkı sunmak amacımızdır.

Ara

Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında hazırladığımız pano çalışmamız.

Ara

Okulumuza gelen '1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi' okulumuz öğrencileri tarafından ziyaret edildi.

Ara

1/F ve 3/E Sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Sıdıka Akyüz Aru ve Hüseyin Baran ile birlikte TEMA gönüllülerinin eğitimine katıldılar. Ardından saksılara meşe palamudu diktiler.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

Okulumuz 2/B, 3/B ve 4/D sınıfı öğrencileri öğretmenleri Kayhan Yalçın, Nevin Aksoy ve Şükran Yalçın ile birlikte Panora Avm'de sinema filmi seyrettiler.

Kas

Okulumuz 3/C ve 3/D sınıfı öğrencileri öğretmenleri Ertan Akbaş ve Derya Önder Yılmaz ile birlikte Millet Kütüphanesi'ni ziyaret ettiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladık. Daima Baş Öğretmen Atatürk'ün izindeyiz.
Törende görev alan öürencilerimize ve okul Neşe Ak, Hüseyin Baran, Zeynep Kalenderoğlu, Sefa Çelik, Kayhan Yalçın, Sıdıka Aru, Muradiye Demirhan, Pınar Ateş ve Turhan Ataş'a  çok teşekkür ederiz.

Kas

Devletimizin kurucusu büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı ,sevgi ,özlem, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Yaktığın ışık hiç sönmeyecek  Atam. Her zaman kalbimizdesin.

"10 Kasım Atatürk'ü Anma  törenimizde görev alan 1/ A, 3/A, 3/ F ve 4/C sınıfı öğrencileriyle okul korosundaki tüm öğrencilerimize ve Okul müdürümüz Arif Erdoğan ile öğretmenlerimiz Melek Aydın , Sevim Denge, Nefika Erbay, Fikret Vural, Sıdıka Akyüz Aru, Sefa Çelik,  Kayhan Yalçın ve Turan Ataş'a çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 3/C ve 3/D sınıfı öğrencileri öğretmenleri Derya Önder Yılmaz ve Ertan Akbaş ile birlikte 'Atatürk Evi'ni' ziyaret ettiler.