ANKARA / MAMAK - Büyükelçi Nazım Belger İlkokulu

Mrt

'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında deyimlerimizle ve atasözlerimizle ilgili resim çalışmalarımız.

Mrt

Okul müdürümüz Arif Erdoğan kadın öğretmenlerin ve kadın çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Mrt

'Deprem Haftası' kapsamında okulumuzda deprem anı ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Mrt

'Yetenek Paylaşımı Projesi' kapsamında öğrencilerimiz yeteneklerini sergilediler.

Mrt

Okulumuzda ' ÇEDES PROJESİ' kapsamında 'VATANSEVERLİK' değerimizi öğrencilerimizle birlikte gündeme getirdik.Güzel yurdumun tarihi ve turistik eserlerini araştıran öğrencilerimiz bir yerin maketini değerli ailelerinin desteği ile yaptılar.Emeği geçen tüm öğretmenlerinmize öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyoruz.

Şbt

3/B sınıfı öğrencimiz Elvin Nazlı Kaplan 'Her Kitap Yeni Bir Dünya' yarışmasında Ankara il birincisi oldu. Okul müdürümüz Arif Erdoğan öğrencimize ödülünü verdi.

Kendisini ve öğretmenini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuzda ocak ayında okul içi davranışlarda 'Ayın Öğrencisi'seçilen öğrencilerimiz.

Şbt

1/F Sinifi öğrencileri TEMA gönüllüleri rozetlerini aldılar.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem tatilimiz karne törenimizle başladı.