Arif ERDOĞAN - Okul Müdürü

1971 Ankara/Kızılcahamam doğumlu. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan Arif ERDOĞAN ; İslam Tarihi Dalında Yüksek Lisans yapmış olup aynı dalda Doktora yapmaktadır. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde Adalet Bölümünü tamamladı. Sırasıyla Ordu / Kabadüz Yokuşdibi İlköğretim Okulu’nda öğretmen, Mamak/ Tuzluçayır Lisesi/Anadolu Lisesi’nde Öğretmen/Müdür Yardımcısı, Mamak/Türközü Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Öğretmen, Mamak/Ticaret Odası İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcısı , 2013-2022 yılları arasında ise Mamak/Ali Gültekin Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Okul Müdürümüz, okulumuzdaki görevine 24.06.2022 tarihinde atanmış ve halen bu görevi sürdürmektedir.