Etiket Sonuçları: Proje

Erasmus + Projemiz Yabancı Basında Yer Buldu

L'art à l'école - ARTECOLE Erasmus+ Projemiz

Nis

Çevre Bilinci ile Büyüyorum Projemizin  yaygınlaştırılması amacı  ile 4-F sınıfı öğrencilerinin  hazırladığı pano çalışması.

Nis

Çevre Bilinci ile Büyüyorum Projemizin  yaygınlaştırılması amacı  ile 2-D sınıfı öğrencilerinin  hazırladığı pano çalışması.

Nis

'Çevre Bilinci ile Büyüyorum' eTwinning projesi kapsamında 2/D sınıfı Öğretmeni Şükran YALÇIN'ın öğrencileri ile birlikte yaptığı etkinlikler.

Mrt

Okulumuz 1/E sınıf öğretmeni ve öğrencileri ile birlikte 'Geleneksel Çocuk Oyuncakları ile Buluşma' adlı eTwinning projesini yürütmektedir.

Mrt

Okulumuz 2/D ve  4/F Sınıfı öğrencileri Çevre Bilinci İle Büyüyorum eTwinning proje faliyetleri çalışmalarını bahçemize ağaç dikerek gerçekleştirdiler.

Mrt

Okulumuz 2/D sınıfı öğretmeni Şükran YALÇIN ve öğrencileri 'MATS OF TIME' eTwinning projesini yürütmektedir.

Başarılar dileriz.